KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΡΗ ΜΕ ΣΙΕΝΑ 0-0

Μπορεί να μην νίκησε όπως συνέβη εναντίον της Μπάρι, όμως και πάλι ο Άρης άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση του στο φιλικό με την Σιένα που έγινε στο γήπεδο της περιοχής Μπολζάνο, στην Βόρεια Ιταλία. Περίπου 250 οπαδοί των «κίτρινων» αποθέωσαν τους παίκτες του Μαζίνιο που είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο Ιομάρ Μαζίνιο έκανε ότι ακριβώς και με την Σιένα, δηλαδή ετοίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες για κάθε ημίχρονο αλλά κράτησε το 4-2-3-1, σύστημα που λογίζεται ως το βασικό για τον Άρη της επόμενης περιόδου.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό στο α’ μέρος, καθώς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Σιένα δεν απείλησε σχεδόν καθόλου πέρα από μια κεφαλιά του Γκεζάλ στο 3’ ενώ ο Άρης είχε για καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Αράνο στο 23’ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Τζιανλούκα Κούρτσι. Ο αμυντικός του Άρη απείλησε και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, πάλι με σουτ που πέρασε έξω από την ιταλική εστία.

Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα στο α’ μέρος, ενώ Νασούτι και Γιάχιτς συνέθεσαν ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Γκρασιάν έδειξε ξανά κεφάτος. Έξω από τα νερά του, φάνηκε ο Ουρουγουανός Σεμπαστιάν Αμπρέου, στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Ο Άρης ήταν καλύτερος για ένα 20λεπτο όμως στην συνέχεια κινδύνεψε να δεχθεί εκείνος τέρμα, με τον Σηφάκη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στο 75’ σε σουτ του Λαρόντο. Η Σιένα απείλησε και στο 56’, όταν από φάση διαρκείας ο Φλάβιο πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή εστίας.

Όμως και ο Άρης είχε δύο μεγάλες φάσεις για να ανοίξει το σκορ, με εκφραστή και στις δύο περιπτώσεις τον Σέρχιο Κόκε, που αγωνίστηκε ξανά σε θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο (Λαμπριάκος). Ο Ισπανός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47’, σουτάροντας ελάχιστα άουτ μέσα από την περιοχή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά που επιχείρησε στο 62’, σε σέντρα του Φλάβιο από δεξιά.

Ο Άρης αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο με τους Πέσκοβιτς, Νέτο, Γιάχιτς, Νασούτι, Αράνο, Νάτσο Γκαρσία, Πρίττας, Κάλβο, Γκρασιάν, Ντέιλι, Αμπρέου. Στην επανάληψη, έπαιξαν οι Σηφάκης, Φλάβιο, Βανγκέλι, Γκιάρο, Ρομπέρζ, Ναφτί, Μπατιόν, Χαβίτο, Κάμπορα, Κόκε, Λαμπριάκος.

Σιένα: Κούρτσι, Ροσετίνι, Πορτανόβα, Ρόσι, Ζενεβιέ, Περγκασόλα, Βιανέτι, Ντελ Γκρόσο, Παολούτσι, Γκεζάλ, Φίνι.

Δεν αγωνίστηκαν οι Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Πιοβεζάν.

* Επόμενο φιλικό για τους «κίτρινους», αυτό εναντίον της Λιβόρνο στις 29/07