KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ.ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥ Ή ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Η ζημιά… έγινε για τον Παναθηναϊκό και πλέον ο Χενκ Τεν Κάτε και οι παίκτες του στρέφουν το βλέμμα τους στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ κόντρα στην Σπάρτα Πράγας και τον τρόπο με τον οποίο θα ανατρέψουν το 3-1 της Τσεχίας...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν αστείοι αμυντικά, ωστόσο είναι φανερό πως αν δείξουν σοβαρό πρόσωπο στην Αθήνα, τότε μπορούν να ελπίζουν ακόμη στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι παίκτες του «τριφυλλιού» να ξεπεράσουν το αρχικό τους σοκ και να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες στο παιχνίδι τους. Για… καλή τους τύχη πάντως, το γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι αρκετό για να δώσει ελπίδες πρόκρισης, καθώς ένα 2-0 στο ΟΑΚΑ είναι ένα σκορ που ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει κόντρα στους Τσέχους που δεν αποτελούν… μεγαθήριο.

Πως είδε όμως ο Τεν Κάτε την ήττα της ομάδας του; «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ κακό παιχνίδι. Η Σπάρτα δικαιούταν να κερδίσει. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν παίξαμε σαν ομάδα. Δεν είναι μόνο η άμυνα, αμύνεσαι σαν ομάδα και σαν ομάδα δεν αμυνθήκαμε σωστά. Θα είναι δύσκολο αλλά ακόμη πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες. Ήταν πολύ σημαντική στιγμή όταν χάσαμε το πέναλτι. Θα πηγαίναμε με 2-1, η διάθεση θα ήταν πάνω αλλά τώρα ήταν έξτρα κάτω. Αλλά πριν είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες, που τουλάχιστον η μία έπρεπε να μπει γκολ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδειξε αισιόδοξος, παρά το 3-1, δίνοντας το σύνθημα για ανατροπή: «Δυστυχώς ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά μην φέρνουμε την καταστροφή. Την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας θα τα δώσουμε όλα. Δεχτήκαμε τρία γκολ από μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη από εμάς. Αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε αμυντικά, θα περάσουμε. Είμαστε ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από την Σπάρτα».