KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..ΣΗΜΕΡΑ..

Η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον νέο επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Η αντίστροφη μέτρηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον νέο επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ήδη ξεκινήσει! Όλα δείχνουν πως την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί το deal και θα έχουμε και ανακοινώσεις. Πολύ δύσκολα θα χαλάσει κάτι και το απόγευμα θα το μάθει και ο Μπάγεβιτς από τους Αθηνή και Θανόπουλο που θα βρεθούν στο Ζέεφελντ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να μην πρόκειται τελικά για κάποιον απλό επενδυτή, αλλά για μια πολυεθνική εταιρεία, το μέγεθος της οποίας, θα «τραντάξει» το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Στόχος είναι να βάλουν άμεσα 12 εκατομμύρια ευρώ και να πάνε όλα για μεταγραφές. Στην πορεία, σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα σε νέες αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου και να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, συρρικνώνοντας τόσο πολύ τα ποσοστά των υπόλοιπων μετόχων, που να μην έχουν ουσιαστικά κανέναν λόγο στην ΠΑΕ…

Επίσης, στόχος είναι η δημιουργία γηπέδου (γι’ αυτό ακουγόταν έντονα πως ίσως να πρόκειται για κατασκευαστική εταιρεία πίσω απ’ όλη την ιστορία…), αλλά και η ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου, στηρίζοντας τα σχέδια της ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ του Νίκου Νοτιά.

Όπως και να έχει, η σημερινή μέρα φαίνεται πως θα είναι καθοριστική. Οι πιθανότητες να χαλάσει η συμφωνία, όλα δείχνουν πως είναι ελάχιστες.