KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ

Ο Ντάρσι Νέτο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τελικά θα αγωνιστεί στο απογευματινό φιλικό του Άρη με τη Σιένα που θα γίνει στο Μπολζάνο και θα ξεκινήσει στις 18:00 (ώρας Ελλάδας). Στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου που είχε χάσει το παιχνίδι με τη Μπάρι...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Κομπλέ θα αγωνιστεί ο Άρης στο αποψινό, δεύτερο επί ιταλικού εδάφους, φιλικό με τη Σιένα. Ο Ιομάρ Μαζίνιο είδε στην τελευταία προπόνηση όλους τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Ο Ντάρσι Νέτο ξεπέρασε το διάστρεμμα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπωρούσε και θα δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα, θα κάνει και ο Σεμπάστιαν Αμπρέου που δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στη Μπάρι.

Ο βραζιλιάνος τεχνικός των «κιτρίνων» θα χρησιμοποιήσει και πάλι δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Σηφάκης, δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Νέτο, στα αριστερά ο Αράνο και το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν οι Νασούτι, Γιάχιτς. Οι δυο μεσοαμυντικοί θα είναι ο Πρίττας και ο Νάτσο Γκαρσία, δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Κάλβο, αριστερά ο Ντέιλι, σε ρόλο οργανωτή ο Γκρασιάν και στην κορυφή της επίθεσης ο «Λόκο» Αμπρέου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τερματοφύλακας θα είναι ο Πέσκοβιτς, η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από τους Φλάβιο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρομπέρζ και Βανγκέλι, μπροστά τους θα βρίσκονται, ο Ναφτί με τον Μπατιόν ή τον Ρόβα, η μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελείται, από τους Χαβίτο (δεξιά), Κόκε (στον άξονα) και Κάμπορα (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σταύρος Λαμπριάκος. Αύριο το πρωί οι παίκτες του Άρη θα κάνουν χαλάρωμα και στη συνέχεια θα μεταβούν με πούλμαν στο Μπολζάνο για το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 (ώρα Ελλάδας). Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του Άρη δεν θα υπάρξει τελικά τηλεοπτική κάλυψη από κάποιο κανάλι στην Ελλάδα.

*Σύμφωνα με πληροφορίες την αναμέτρηση με του Άρη με τη Σιένα θα παρακολουθήσει σκάουτερ της Γουίγκαν που θα κατασκοπεύσει τον Σανέλ Γιάχιτς.

*Την Κιέβο Βερόνα και όχι την Πάρμα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι, στις 10/8, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι «κίτρινοι».