KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη έκανε σήμερα ο Ντάριο Φερνάντεζ. Ο Αργεντινός μέσος ενσωματώθηκε αργά χθες το βράδυ στην αποστολή των «κιτρίνων» στο Σαν Βιτζίλιο...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

nick είπε...

Ικανοποιημένοι, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, από τη χθεσινή εμφάνιση και την ισοπαλία με τη Σιένα. Συνάντηση Κόντη - Μαζίνιο μετά την προπόνηση.


Ικανοποιημένος έμεινε ο Ιομάρ Μαζίνιο και από το δεύτερο τεστ της ομάδας του στην Ιταλία. Μετά τη νίκη επί της Μπάρι (2-1), ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τη Σιένα. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» δεν θέλησε να ζορίσει τους παίκτες, του μετά το χθεσινό φιλικό και η σημερινή πρωινή προπόνηση περιελάμβανε λίγες ασκήσεις με μπάλα και αποθεραπεία. Όλοι οι παίκτες πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Το παρών έδωσε και ο Ντάριο Φερνάντεζ, ο οποίος έφτασε στο Σαν Βιτζίλιο χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Άρη. Ο αργεντινός μέσος, είχε την πρώτη γνωριμία, με τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Ο Φερνάντεζ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και από αύριο θα αρχίσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.

Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Σαρρής, το μέλος του ΔΣ, Αγαπητός Βαλογιώργης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης και ο διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Ελευθερούδης. Στις κερκίδες του γηπέδου του Σαν Βιτζίλιο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Άρη από το σύνδεσμο της Γερμανίας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης μετά την προπόνηση, είχε συνάντηση με τον Ιομάρ Μαζίνιο, στο ξενοδοχείο της ομάδας, στη διάρκεια της οποίας μίλησαν για όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Ο κ. Κόντης όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ παρακολούθησαν το χθεσινό φιλικό με τη Σιένα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εικόνα της ομάδας.

Ο Μαζίνιο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το απόγευμα, αλλά από αύριο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πάλι διπλές προπονήσεις. Την ερχόμενη Τρίτη ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Λιβόρνο στο τρίτο του φιλικό επί Ιταλικού εδάφους.

Tα highligts του αγώνα

Η ΦΑΣΗ: Σπουδαίο παιχνίδι έκανε χθες ο Σέρχιο Κόκε. Ο αρχηγός του Άρη ήταν πρωταγωνιστής στις δυο μεγαλύτερες ευκαιρίες των «κιτρίνων». Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ύστερα από γκέλα του τερματοφύλακα της Σιένα, Κούρτσι, πλάσαρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα η καρφωτή του κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε και πάλι, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούρτσι.

nick είπε...

Η ΑΤΑΚΑ: Του Ντάρσι Νέτο για την εκπληκτική παρουσία του κόσμου του Άρη χθες στο Μπολζάνο: «Είναι το πιο σημαντικό που μένει από το παιχνίδι. Άφησαν τα σπίτια τους για να μας υποστηρίξουνε. Είναι μεγάλη τιμή για μας να τους έχουμε κοντά μας».

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: Του Μιχάλη Σηφάκη στο σουτ του Λαρόντο από το ύψος της μικρής περιοχής, σε μια φάση αδράνειας του κέντρου της άμυνας του Άρη. Ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», τη μοναδική φορά που χρειάστηκε αντέδρασε με υποδειγματικό τρόπο, δείχνοντας την ετοιμότητά του.

Η ΓΚΑΦΑ: Οι ιταλοί αμυντικοί φημίζονται για τη…σκληράδα τους αλλά ο Πορτανόβα χθες το παράκανε. Ο στόπερ της Σιένα άνευ λόγου και αιτίας πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Αράνο, αλλά ο αργεντινός μπακ του Άρη αντέδρασε με ψυχραιμία.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ: Η αφόρητη ζέστη (30 βαθμοί Κελσίου) που επικρατούσε χθες στο Μπολζάνο δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του Άρη που ήταν συνηθισμένοι στον φθινοπωρινό καιρό του Σαν Βιτζίλιο. Οι παίκτες του Άρη φεύγοντας από το γήπεδο ζήλεψαν τους τουρίστες που δροσιζόντουσαν σε ένα ποταμάκι έξω από Μπολζάνο.

Η ΟΔΗΓΙΑ: Κίνηση και γρήγορες μεταβιβάσεις ζητούσε διαρκώς ο Ιομάρ Μαζίνιο από μέσους του στη διάρκεια και των δυο ημιχρόνων. Ο τεχνικός του Άρη ήθελε οι παίκτες του να αλλάζουν συνεχώς θέσεις και να μην καθυστερούν στις μεταβιβάσεις του.

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: O Κάρλος Αράνο που ήταν ο κορυφαίος του Άρη στο πρώτο 45λεπτο. Ο «Τάνο» εκτός από συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα, είναι και ένας «πλέι-μέικερ» από την αριστερή πλευρά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δε διστάζει να εξαπολύει δυνατά σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Αν και προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις ο Ρομπέρτο Μπατιόν, στα δυο φιλικά δεν έχει καταφέρει να δείξει τον καλό του εαυτό. Χθες δεν είχε κίνηση στο χώρο, δεν βοήθησε δημιουργικά και έκανε δυο λάθη από τα οποία ο Άρης κινδύνεψε να δεχτεί γκολ.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ: Η χρησιμοποίηση του Χαβιέ Κάμπορα σαν αριστερό εξτρέμ. Ο αργεντινός ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου, ταλαιπώρησε σε αρκετές περιπτώσεις τον δεξιό μπακ της Σιένα, Ροσετίνι και πολλές φορές μετατρεπόταν σε δεύτερο φορ, στο πλευρό του Λαμπριάκου.

ΤΟ ΓΚΟΛ: Μπήκε αλλά αδίκως δεν μέτρησε. Ο Σταύρος Λαμπριάκος δέχτηκε την κάθετη μπαλιά από τον Κόκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Έκπληκτοι οι φίλοι της Σιένα «χάζευαν» τη φοβερή κερκίδα που έκανε ο Σούπερ 3 στο «Στάντιο Ντρούσο». Οι ιταλοί έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους για να θυμούνται την εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών του Άρη έστω και σε ένα φιλικό παιχνίδι.

* Η έγκυρη «Γκατζέτα Ντε Λο Σπορτ» έγραψε για το χθεσινό φιλικού του Άρη με τη Σιένα: «Ισόπαλη, χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση της Σιένα με τον Άρη, μιας δυνατής και υψηλού επιπέδου ομάδας». Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», Μάρκο Τζιαμπάολο είπε για το παιχνίδι «Στα δικά μου μάτια ο Άρης έδειξε πως βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και πιο καλά προετοιμασμένος. Μας δυσκόλεψε το γεγονός πως έπαιξε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες».