KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ,ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ

Την ικανοποίηση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας ακολούθησε στον Ολυμπιακό η οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συνεχή μεταγραφολογία και τις μεταγραφικές «βόμβες» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στρέφοντας τα βέλη της κατά μερίδα του Τύπου, που προκαλούν σύγχυση στον κόσμο των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

«Τόσο την ημέρα του αγώνα με τη Σλόβαν, όσο και μια ημέρα μετά τη νίκη της ομάδας μας στην Μπρατισλάβα, οι γνωστοί προβοκάτορες ξαναχτύπησαν, προαναγγέλοντας δήθεν «μεταγραφικές βόμβες», προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στον κόσμο της ομάδας μας. Πιθανότατα όμως οι «βόμβες», που κατ' εξακολούθηση προαναγγέλουν, έχουν ήδη σκάσει δίπλα τους, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι γράφουν και τι λένε».

Ακολούθως την Πέμπτη το βράδυ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μαρκ Γκονζάλες με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 2.4 εκ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Μπέτις που δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Χιλιανό ακραίο μεσοεπιθετικό.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Μ. Μ. Ε. που θέλουν να καλύψουν τον αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 5/8/2009 και ώρα 21:45, θα πρέπει να στείλουν (fax: 210-4131555, e-mail: pressdpt@olympiacos.org ) στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 2/8, την αίτηση διαπίστευσης με τα ονόματα των Δημοσιογράφων που επιθυμούν να διαπιστεύσουν.

*Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την παραμονή του αγώνα (4/8) από την αίθουσα εργασίας Τύπου του σταδίου "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα πρέπει, για την δική τους διευκόλυνση, να επικοινωνούν με την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 210-4143000, προκειμένου να επιβεβαιώνουν την παραλαβή από το Γραφείο Τύπου του Fax ή του e-mail με την αίτηση διαπίστευσης που έχουν στείλει.

*Εκπρόθεσμες αιτήσεις διαπίστευσης δεν θα γίνουν δεκτές.

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γραφείο Τύπου