KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

Εύκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και στα προκριματικά δεν υπάρχουν...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

nick είπε...

Το είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι με την Ανόρθωση, αλλά και το βράδυ της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό στην Πράγα κόντρα στην Σπάρτα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Σλόβαν (29/07, 21:00 Novasports1), προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, όπως την... έπαθε πέρυσι.Η διαφορά αυτή την φορά είναι ότι στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται ο άνθρωπος που ήταν η αιτία για τον αποκλεισμό των Πειραιωτών από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.Ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Έδωσε το σύνθημα ο Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός, από την στιγμή που έμαθε ότι αντίπαλος της ομάδας του θα είναι η Σλόβαν, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί, χωρίς να αναφέρει ότι το έργο είναι εύκολο. Το μόνο που τόνισε ο 41χρονος κόουτς είναι ότι ο Ολυμπιακός πήγε στην Μπρατισλάβα για ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη.

Παράλληλα, ο Κετσπάγια ανέφερε ότι θα ήθελε η ομάδα του να σκοράρει στον αγώνα της Τετάρτης. για να έχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα έχει... ισχύ σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" έρθουν ισόπαλοι ή στην χειρότερη περίπτωση ηττηθούν με ένα τέρμα διαφορά.

Πάντως, άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού, υποστηρίζουν ότι η ομάδα έχει μοναδικό στόχο τη νίκη στο ματς με τους πρωταθλητές της Σλοβακίας. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ δεν απουσιάζουν και τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο Ματ Ντάρμπισαϊρ που υποφέρει από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης που την Τρίτη το πρωί υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Λάκη Νικολάου, τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας του Πειραιά, αλλά και ο άτυχος Γιώργος Γκαλιτσιος.

Ωστόσο, τα θετικά έρχονται από τον Λεντέσμα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και έχει τεθεί στην διάθεση του Κετσπάγια. Ο "λύκος" αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Ντουντού στην μεσαία γραμμή, με στόχο να ανακόψει τις... βλέψεις των γηπεδούχων από τον άξονα.

nick είπε...

Δίλημμα για Μαρέσκα και Γιάννη Παπαδόπουλο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό στο σύστημα και στους παίκτες που θα στηριχθεί για το παιχνίδι της Σλοβακίας. Συγκεκριμένα, στο 4-1-4-1 ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ζεβλάκοφ να κινείται από την δεξιά πλευρά και τον Ραούλ Μπράβο από την αριστερή. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Πιο μπροστά από την τετράδα της άμυνας θα είναι ο Λεντέσμα, που θα έχει κυρίως ανασταλτικές εντολές. Μπροστά από τον "λύκο" θα υπάρχει η τετράδα της μεσαίας γραμμής με τον Γκαλέτι στο δεξί άκρο και τον Ζαϊρί στο αριστερό. Ο Ντουντού θα είναι στο κέντρο έχοντας ως παρτενέρ τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, μεγάλες αξιώσεις για μία θέση στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα στην θέση του νεαρού μέσου, έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Έντσο Μαρέσκα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγκο.

Στην αποστολή μετέχουν ακόμα και οι Πάρντο, Κόβατς, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Πάντος, Όσκαρ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης και Σοϊλέδης.

Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Σλόβαν. Το ευχάριστο για τον Γεωργιανό τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα γίνει στο γήπεδο "Tehelne pole" χωρητικότητας 30.085θέσεων και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ελβετός Κλαούντιο Τσιρκέτα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ναβάρο και Χάμπεργκερ ενώ τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Βερμελίνγκερ.