KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ

Κανείς δεν περίμενε ότι το επεισόδιο που είχε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Χουανφράν...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Κανείς δεν περίμενε ότι το επεισόδιο που είχε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Χουανφράν μπορούσε να έχει τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Μπάγεβιτς δε θέλει σε καμία περίπτωση ν' αφήσει να αιωρείται κρούσμα απειθαρχίας. Ο Ισπανός τίναξε το χέρι του όταν άκουσε τον Σερβοέλληνα τεχνικό να τον στέλνει στα αποδυτήρια, κίνηση που φαίνεται πως εκνεύρισε τον «Ντούσκο».

Ετσι πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ντίνος Παπαποστόλου ανακοίνωσε ότι μετά από κοινή απόφαση προέδρου και προπονητή ο Χουανφράν τίθεται εκτός ομάδας (προπονήσεων, αγώνων) μέχρι να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (24/7) στο Σέεφελντ. Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο δεν φάνηκε τόσο σοβαρό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν εξοργισμένος με τον Ισπανό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πιο θα είναι το μέλλον του Χουανφράν στην ΑΕΚ.