KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΓΙΟ

Η FINA έστω και αργά συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση με τα ολόσωμα μαγιό έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Στο συνέδριο της διεθνούς ομοσπονδίας που πραγματοποιείται στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Ρώμη, τα μέλη της υπερψήφισαν την απαγόρευση της χρησιμοποίησης των ολόσωμων μαγιό από το 2010...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Σε επικείμενη συνεδρίαση, στις 28 του μήνα, η FINA θα ανακοινώσει τους νέους κανονισμούς που αφορούν τα μαγιό με τον εκτελεστικό διευθυντή Κορνέλ Μαρκουλέσκου να τονίζει ότι "γενικά θα είναι εφαρμοστά μαγιό. Ας ολοκληρώσουμε όμως πρώτα τους κανονισμούς".

Τα ολόσωμα μαγιό που έγιναν συνώνυμα με την κατάρριψη των παγκόσμιων ρεκόρ τα τελευταία 10 χρόνια λογικά δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν τουλάχιστον στη μορφή που τα γνωρίσαμε και (δεν) τα αγαπήσαμε.

Πάντως σε αυτή τη διοργάνωση οι κολυμβητές θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με αυτά τα μαγιό ανάμεσα τους και εκείνα στην κατασκευή των οποίων έχει χρησιμοποιηθεί η ουσία πολυουρεθάνη.

Την αλλαγή καλωσόρισε ο σπουδαιότερος κολυμβητής, ο Μάικλ Φελπς που χάρηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε ότι η FINA δεν θα προχωρήσει στην ακύρωση των παγκόσμιων ρεκόρ που έχουν σημειωθεί από αθλητές που χρησιμοποίησαν... διαστημικά μαγιό.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος εξελέγη στην εκτελεστική επιτροπή της FINA. Προεδρικά καθήκοντα ανέλαβε ο Ουρουγουανός Χούλιο Μαλιόνε.