KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ

Περίμενε πρώτα να περάσει η μπόρα και απόψε ανέλαβε δράση!...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος εδώ και δύο μέρες τηρεί σιγή ιχθύος και αποφεύγει οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση πήγε στην Παιανία το βράδυ της Παρασκευής και έθεσε τους «πράσινους» προ των ευθυνών τους ενόψει της ρεβάνς με την Σπάρτα! «Η εμφάνιση σας στην Πράγα ήταν απαράδεκτη! Είμαστε μεγάλη ομάδα, συγκεντρωθείτε στην ρεβάνς και κερδίστε την χαμένη σας αξιοπρέπεια. Οφείλετε να διορθώσετε το λάθος που κάνατε» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ!
Το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα Πράγας έκανε τον Νικόλα Πατέρα να πάει στην Παιανία και την απογευματινή προπόνηση του τριφυλλιού, καθώς χθες υπήρχε ρεπό. Ο πρόεδρος των πρασίνων δεν μίλησε στην ομάδα στην αρχή του προγράμματος αλλά στο τέλος.

Ο πρόεδρος τους μάζεψε όλους στο κέντρο του γηπέδου, παρουσία του Κώστα Αντωνίου και του Χενκ τεν Κάτε, και σε ήρεμο τόνο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τον επαναληπτικό της Τρίτης στο ΟΑΚΑ! «Η εμφάνιση σας την Τρίτη ήταν απαράδεκτη! Υποτιμήσατε τον αντίπαλο και απογοτεύσατε τον κόσμό. Διαγράψτε αυτό το παιχνίδι και συγκεντρωθείτε στην ρεβάνς. Κερδίστε την χαμένη σας αξιοπρέπεια» είπε αρχικά ο Πατέρας και συνέχισε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και οφείλετε να διορθώσετε το λάθος που κάνατε».
Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να παίζουν δίτερμα σε όλο το γήπεδο. Ατομικά προπονήθηκε ο Άντε Ρουκάβινα.