KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ


Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση ενόψει της νέας σεζόν, 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...

ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση ενόψει της νέας σεζόν, 10.000 φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας . Λέτο, Κατσουράνης και Σισέ ξεσήκωσαν με την παρουσία τους τον κόσμο ενώ στο..οικογενειακό διπλό οι φίλαθλοι βρήκαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τα αστέρια του τριφυλλιού.
«Ευχόμαστε οι νέες εμφανίσεις να μας φέρουν τύχη και με αυτές να να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στην παρουσίαση της νέας φανέλας. Δείτε το βίντεο της παρουσίασης http://www.sport-fm.gr/videos/746

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" θύμιζε λίγο από...ΝΒΑ. Ένας-ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο με έναν ειδικό προβολέα να τους φωτίζει, τη στιγμή που όλα τα φώτα του σταδίου ήταν σβηστά. Λέτο, Κατσουράνης και Σισέ γνώρισαν την αποθέωση με τον Γάλλο επιθετικό να κερδίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα απ' όλους.

Πράσινοι vs Άσπροι

Ο Χενκ Τεν Κάτε, έδωσε την ευκαιρία στους περίπου 14,000 φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν ένα μίνι οικογενειακό διπλό. Με τους πράσινους αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Καραγκούνης, Μπιάρσμιρ, Μουν, Σιμάο, Σισέ, Λέτο, Μελίσσης, Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Γκάμπριελ ενώ στους άσπρους οι Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαχλελής, Χριστοδουλόπουλος, Μάτος, Πετρόπουλος, Νίνης και Σαλπιγγίδης. Για την ιστορία...νικητές αναδείχθηκαν οι πράσινοι με σκορ 7-5 με τον Σισέ να σκοράρει δυο φορές ενώ χατ-τρικ σημείωσε ο Πετρόπουλος για τους άσπρους.

Οι νέες εμφανίσεις

Νωρίτερα σήμερα, παρουσιάστηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης και Σισέ, οι οποίοι υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με πολλούς φίλους του τριφυλλιού.

«Ευχόμαστε οι νέες εμφανίσεις να μας φέρουν τύχη και με αυτές να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Adidas είναι από τις καλύτερες εταιρeίες στον τομέα της και πρέπει να έχουμε τις καλύτερες εμφανίσεις από αυτήν. Εξάλλου μιλάμε για μια ομάδα η οποία πέρυσι ήταν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ευχόμαστυε το ίδιο και φέτος, μαζί με τους εγχώριους στόχους», το σχόλιο του Γιώργου Καραγκούνη, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο «Σάλπι»:

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με την Adidas. Εύχομαι η νέα φανέλα να μας φέρει και το πρωτάθλημα που όλοι θέλουμε τόσο πολύ». Τέλος, ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού», Τζιμπρίλ Σισέ, είπε: «Μου αρέσει πολύ η φανέλα. Μου αρέσουν και οι τρεις, αλλά ειδικά η μαύρη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που με έχουν υποδεχθεί στην ομάδα και με έχουν κάνει να νιώσω καλά για το καλωσόρισμα. Μου αρέσει πολύ η φανέλα. Συγχαρητήρια στην Adidas».

* Ο ΠΑΟ δήλωσε στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα των παικτών για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χενκ Τεν Κάτε συμπεριέλαβε σε αυτή όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην προετοιμασία εκτός από τον Τζόναθαν Μενσά, του οποίου η τύχη δεν έχει αποφασιστεί ακόμα στην πράσινη ΠΑΕ...