KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει φέτος να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ντιόγκο...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «TΑ ΝΕΑ», αναγνωρίζει πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, ωστόσο, πιστεύει στις δυνατότητες των πρωταθλητών Ελλάδος, τονίζοντας πως δεν θα επαναλάβουν το περσινό τους στραβοπάτημα.




«Νιώθω πολύ καλά και περιμένω και εγώ, όπως και οι συμπαίκτες μου, με μεγάλη ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι θέλω να προκριθούμε, αλλά το πιστεύω κιόλας. Νομίζω ότι εμείς θα περάσουμε στην επόμενη φάση, χωρίς να υποτιμώ τον αντίπαλό μας που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από εμάς», ανέφερε αρχικά ο Ντιόγκο.

Σχολιάζοντας τις απουσίες βασικών παικτών που έχει η ομάδα, τόνισε: «Σίγουρα για τον προπονητή μας είναι πρόβλημα το να μην έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αλλά από εμάς το σίγουρο είναι ότι όσοι βρεθούμε ετοιμοπόλεμοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να καλύψουμε και το κενό των απόντων».

«Απίστευτη η γιορτή στις εξέδρες»

Σαν όνειρο χαρακτήρισε παράλληλα το ενδεχόμενο να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ατμόσφαιρα, τα γήπεδα, όλα. Και δεν θα ξεχάσω ιδιαίτερα το πρώτο παιχνίδι μας πέρυσι στο ΟΥΕΦΑ στον όμιλο. Ήταν απίστευτα με τον κόσμο, τη γιορτή στις εξέδρες και όλα αυτά. Εύχομαι και θέλω να τα ζήσουμε φέτος, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για Μήτρογλου

Για τον Κώστα Μήτρογλου, δήλωσε: «Ο Κώστας τα πάει περίφημα και χαίρομαι γιατί είναι καλός παίκτης και εξαιρετικό παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει πολύ και με τη Σλόβαν, αλλά και μέσα στη χρονιά».

«Με εντυπωσιάζει ο κόσμος μας»

Ο Ντιόγκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι τρομερό αυτό με τον κόσμο μας. Νιώθεις απίστευτα όμορφα μπαίνοντας ακόμα και σε ένα τέτοιο παιχνίδι να βλέπεις χιλιάδες οπαδούς μας στην εξέδρα. Μας δίνουν τρομερή βοήθεια και πραγματικά κάθε φορά σε εντυπωσιάζουν».

Τέλος, σε ερώτηση για τις πιθανότητες που έχει η Βραζιλία να κατακτήσει το Μουντιάλ του 2010, απάντησε: «Νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κατακτήσουμε το Μουντιάλ του χρόνου στη Νότια Αφρική. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Του χρόνου δεν προλαβαίνω με τίποτε. Ομως, ίσως στην επόμενη διοργάνωση, ποιος ξέρει, μπορεί να είμαι και εγώ μέσα».