KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΚΑΚΑ

Και εκεί που πήγαιναν όλα καλά με την μετακίνηση του Γκάκα στην ΑΕΚ ξαφνικά η Μαμελόντι Σαντάους ανέβασε τις απαιτήσεις της.
Σχεδόν βέβαιη ήταν η μετακίνηση του Νοτιοαφρικανού διεθνούς μπακ στην «Ένωση» τις τελευταίες ώρες, μέχρι που τα δεδομένα άλλαξαν. Η Μαμελόντι Σαντάουνς ανέβασε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Γκάκα και στην ΑΕΚ αιφνιδιάστηκαν. Οι «κιτρινόμαυροι» επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του νοτιοαφρικανικού συλλόγου για να τους πουν ότι δεν σκοπεύουν να δώσουν παραπάνω χρήματα απ’όσα αναφέρει η αρχική πρότασή τους, ενώ τους έδωσαν και διορία κάποιων ωρών για την οριστική απάντησή τους στην πρότασή τους. Να αναφέρουμε ότι η αρχική πρόταση της ΑΕΚ ήταν να καταβληθεί στην Μαμελόντι Σαντάουνς ένα ποσό της τάξεως των 350-400.000€ για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης επιτελικού μέσου, όπως ο Ούγκο Ασίς ντο Νασιμέντο της Σάο Πάουλο, ή οποιασδήποτε άλλης μεταγραφής, στην ΑΕΚ θα κινηθούν σχετικά μόνο σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: