KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΙΑ ΣΠΟΡ ΜΕ 3-2

Ο Ατρόμητος μπορεί να γνώρισε σήμερα φιλική ήττα απ' την τουρκική Αντάλιασπορ με σκορ 3-2, ωστόσο ο τεχνικός του περιστεριώτικου συλλόγου, Γιώργος Δώνης έμεινε ευχαριστημένος απ' την παρουσία των παικτών του. Ο αγώνας έγινε στην Γερμανία.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Την ήττα με 3-2 από την Αντάλιασπορ, γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στην Γερμανία. Σκόρερ για την ομάδα του Περιστερίου χρίστηκαν οι Καλαντζής (5') και Περόνε (82'). Η εικόνα της ελληνικής ομάδας ήταν πάντως αρκετά καλή.

Η σύνθεση του πρώτου μέρους ήταν: Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Νάστος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Καλαντζής, Μπρίτο, Πόποβιτς. Στο Β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κηπουρός, Φαβάλι, Μελισσάς, Τάτος, Περόνε, Κόρμπος, Μασάρα, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Ρες, Βάσι.

Δώνης: Έμεινα ευχαριστημένος

Όσο για τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη εκείνος δήλωσε μετά το ματς: «Σε γενικές γραμμές έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες μου γιατί δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στο τελείωμα των φάσεων. Επίσης πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στις στημένες φάσεις».