KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ

Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον χρίσει φαβορί για την πρόκριση αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (27/7) ο Παναθηναϊκός για την Πράγα, όπου θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αισιόδοξος στις δηλώσεις του ο Χενκ Τεν Κάτε, ζήτησε από τους παίκτες του ένα εκτός έδρας γκολ. "Στόχος η νίκη", τόνισε ο Καντέ...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο Χενκ Τεν Κάτε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο μίλησε για το πλάνο του Παναθηναϊκού σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι: "Πρέπει να θυμηθούμε τις ωραίες περσινές αναμνήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Πράγα. Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε, αν σκοράρουμε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα είναι έτοιμη και την πιστεύω. Τα πράγματα φέτος είναι πιο δύσκολα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά".

Το... αγαπημένο παιδί του ολλανδού, ο Σιμάο, δήλωσε από την πλευρά του πως το σημαντικότερο είναι ο Παναθηναϊκός να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του: "Είναι διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ και να επιστρέψουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Ο Σεντρίκ Καντέ είπε: "Ειναι το πρώτο μας παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις ικανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στόχος μας είναι η νίκη".

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τσεχία απαρτίζουν οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μαχλέλης, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Νίνης, Καραγκούνης, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ, Πετρόπουλος και Καρνέζης.