KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΝ

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας T-sports Ντίνος Ντέρης μίλησε στον «Sentra 103,3» σχετικά με το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας T-sports Ντίνος Ντέρης μίλησε στον «Sentra 103,3» σχετικά με το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν (στη Μπρατισλάβα) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κ. Ντέρης υποστήριξε πως οι οικονομικές απαιτήσεις των Σλοβάκων είναι υπερβολικές, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση, ότι τελικά το ματς θα μεταδοθεί.

Για το αν τελικά θα δουν οι φίλαθλοι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού:
«Κάναμε κάποιες προσπάθειες για να αποκτήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα, αλλά όταν είδαμε ότι τα νούμερα ήταν πολύ υψηλά τα εγκαταλείψαμε. Το ποσό που μας ζήτησαν είναι πάνω από 200.000 σε κάθε αγώνα. Αν αναλογιστούμε ότι ο Ιούλιος και Αύγουστος μήνας είναι νεκροί από έσοδα διαφήμισης το ποσό είναι υπερβολικό.

Νομίζω ότι θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη. Ελπίζω ότι δεν θα είναι στις τρελές απαιτήσεις των Σλοβάκων και ότι θα λογικευθούν. Υπάρχουν μόνο τρεις εργάσιμες ημέρες και το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι θα χάσει χρήματα. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να το πάρει ελεύθερο κανάλι. Μόνο η ΕΡΤ θα μπορούσε αλλά από όσο γνωρίζω θα είναι μεταξύ των δύο συνδρομητικών καναλιών. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στη Σλόβαν δεν έχει καμία σχέση ο Ολυμπιακός».

Για τους ομογενείς:
«Τα δικαιώματα θα μοιραστούν μεταξύ της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1. Αυτό που καταφέραμε για το εξωτερικό είναι να μαζέψουμε όλες τις ομάδες μαζί, εκτός Ελλάδος και Κύπρου, οπότε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πωλούνται όλες οι ομάδες μαζί. Συμφωνήσαμε με την ΕΡΤ να πάρουμε τον Ολυμπιακό και τη Ξάνθη ώστε και οι 16 ομάδες να είναι μαζί για το εξωτερικό».