KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ VAGELI

Οι αγώνες προετοιμασίας χρησιμοποιούνται για την διόρθωση αγωνιστικών αδυναμιών, για να τεστάρει ο προπονητής τις ουσιαστικές δυνατότητες ενός συνόλου αλλά και του κάθε ποδοσφαιριστή...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Οι αγώνες προετοιμασίας χρησιμοποιούνται για την διόρθωση αγωνιστικών αδυναμιών, για να τεστάρει ο προπονητής τις ουσιαστικές δυνατότητες ενός συνόλου αλλά και του κάθε ποδοσφαιριστή, δεν έχουν βαθμολογική αξία, αναμφίβολα όμως χτίζουν ψυχολογία. Ο Αρης στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς αντιμετώπισε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο και παρουσίασε εικόνα ομάδας που είναι αντάξια των προσδοκιών.
Οι "κίτρινοι" ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό ταλέντο κι έδειξαν ότι εφόσον δουλέψουν σωστά και διατηρήσουν τους χαμηλούς τόνους που τους χαρακτηρίζουν αυτές τις πρώτες εβδομάδες (σ. σ. κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο σε σχέση με τη περσινή σεζόν), μπορούν να βάλουν τις βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει (πολύ περισσότερο) πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

"Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά να μην ξεχνάμε ότι ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Η συνέχεια μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη. Είναι λογικό εξάλλου να υπάρχει κούραση, να μην έχουμε δέσει ως σύνολο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όπου παίξαμε πιο ελεύθερα, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι", εκτίμησε ο Κρίστι Βανγκέλι.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Αρη είναι λογικό να επικεντρώνεται στους καινούργιους παίκτες. Ενδεχομένως οι περισσότεροι να περίμεναν να μάθουν περί Σεμπάστιαν Αμπρέου, αλλά ο oυρουγουανός δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Φάνηκε όμως ότι ο Λεάντρο Γκρασιάν μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη. Ο αργεντίνος - από τη στιγμή της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο - ουσιαστικά ανέβασε ταχύτητα για την ομάδα του, έχοντας βέβαια την βοήθεια των Ναφτί, Ρόβα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

"Στην ομάδα ήρθαν καινούργιοι και ποιοτικοί παίκτες. Είναι λογικό λοιπόν όλος ο Άρης να βλέπει διαφορετικά την ερχόμενη σεζόν. Ελπίζω στο τέλος αυτής να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο, αλλά ο στόχος είναι να αγωνιστούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Κύπελλο Ελλάδος", συμπλήρωσε ο Βανγκέλι.

Ο τελευταίος ανήκει στη συνομοταξία των παικτών που στο διάστημα του καλοκαίρι του ήταν στο κατώφλι της πόρτας του Αρη. Με την έννοια ότι για αρκετό χρονικό διάστημα, δεν ήταν βέβαιη η παρουσία του στην ομάδα. "Ο πρώτος στόχος μου ήταν να παραμείνω. Γι' αυτό και δεν ενέδωσα σε προτάσεις που είχα, γιατί αγαπώ την ομάδα, τη νιώθω σαν το σπίτι μου. Ξέρω ότι οι ευθύνες μου αυξάνονται, προσωπικά νιώθω εξάλλου πιο έτοιμος", είπε.

Στην φιλική αναμέτρηση με την Μπάρι χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. "Η θέση μου είναι μπακ. Αν ο προπονητής μου, μου ζητήσει να παίξω αριστερά θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις", συμπλήρωσε. Η φυσική του θέση είναι στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Ωστόσο, λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει στους "κίτρινους" είναι σαφές ότι ο καθένας είναι αποφασισμένος να θυσιάσει φυσικές θέσεις, ούτως ώστε να είναι στην ενδεκάδα.