KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ 1-3

Με κενά σε όλες τις γραμμές, ειδικά στην άμυνα, που υπέπεσε σε σωρεία λαθών, η ΑΕΚ ηττήθηκε 3-1 από τη Μαγιόρκα, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Η Ενωση δεδομένω των απουσιών της παρουσιάστηκε απρόσμενα καλή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με γκολ φάουλ του Λεονάρντο στο 24. Την καλή εικόνα του πρώτου μέρους χάλασαν στο δεύτερο μέρος τα πολλά αμυντικά λάθη που έφεραν και τα τρία γκολ των Ισπανών (Μαρτί (49΄), Αντούριθ (65΄) και Βίκτορ (90+1).

Το σκορ άνοιξε η Ενωση στο 24ο λεπτό, με εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να ξεγελά τον Λουξ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε καλή απόδοση, παρότι αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και με τον Λεονάρντο σε πολύ καλή μέρα απείλησε τους Ισπανούς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 49΄ με τον Μαρτί να βλέπει τον Σάχα να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά στη συνέχεια να παίρνει το "ριμπάουντ" και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Την "εσχάτη των ποινών" είχε κερδίσει ο Αντουρίθ, που ανατράπηκε στην περιοχή της ΑΕΚ από τον Σάχα. Στο 65΄ και πάλι ο Αντουρίθ βρέθηκε σε θέση βολής και "εκτέλεσε" τον Σάχα δίνοντας το προβάδισμα στη Μαγιόρκα. Κι ενώ στο 88΄ το φάουλ-βολίδα του Ντιούφ "τράνταξε" το δοκάρι του Λουξ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βίκτορ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Άλβες, Μανωλάς, Χουανφράν, Γεωργέας (66΄ Κουτρομάνος), Γιαχάγια, Γκέντσογλου (84΄ Ντιουφ), Ιορντάκε (66΄ Λαγός), Μαντούκα (57΄ Μπερνς), Λεονάρντο (80΄ Ρίκκα), Μπλάνκο

ΜΑΓΙΟΡΚΑ (Γκρεγκόριο Μανθάνο): Λουξ, Χοσέμι (79΄ Καστεγιάνο), Ράμις (46΄ Βίκτορ), Βαρέλα (46΄ Κρέσπι), Νούνες, Αγιόθε (46΄ Κοράλες), Σουάρεθ (76΄ Λόπεθ), Μαρτί, Αντούριθ, Τρέχο (62΄ Τεχέρα), Κάστρο (62΄ Τούνι)