KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Προσοχή και σοβαρότητα συνιστά στους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της αναμέτρησης με τη Σερίφ Τιρασπόλ την επόμενη Τρίτη, στην φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά...
Πηγή:newstime.gr
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χθες την προσεχή αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στο νικηφόρο γι΄ αυτήν παιχνίδι απέναντι στην Ίσκρα για το πρωτάθλημα Μολδαβίας. Ο Κετσπάγια, που επέστρεψε το πρωί από την Μολδαβία και το απόγευμα επέβλεψε την προπόνηση στου Ρέντη, μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη Σερίφ:

"Κατ΄ αρχήν θα ήθελα να πω ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα, της οποίας το χαρακτηριστικό, στον αγώνα που είδαμε, ήταν το γεγονός ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, τον οποίο δεν αλλάζει ανεξάρτητα με το πως πηγαίνει το αποτέλεσμα, αλλά και ανεξάρτητα από το ότι γνωρίζουν τη διαφορά που έχουν από τις υπόλοιπες ομάδες στη χώρα τους. Απέναντι στην Ίσκρα, η οποία ήταν 3η στο περυσινό πρωτάθλημα Μολδαβίας, περίμενα, όπως ξεκίνησε ο αγώνας, ότι ίσως αντιμετωπίσει δυσκολίες, όμως όπως εξελίχθηκε κέρδισε εύκολα, πράγμα που φαίνεται και στο τελικό 5-0. Είναι θα έλεγα μια οργανωμένη ομάδα, η οποία, όπως είπα και πριν, δεν ξεφεύγει σε καμία περίπτωση από το αγωνιστικό πλάνο που έχει. Στο παιχνίδι της έχει υπομονή, δεν είναι δηλαδή η ομάδα που θα σε πιέσει, όμως περιμένει την ευκαιρία για να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη κάνει ο αντίπαλός της".

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πετύχει το στόχο της πρόκρισης, ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε: "Πρέπει σίγουρα να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να προσέξουμε τα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη, ειδικά όταν η ομάδα είναι στην επίθεση, καθώς ο αντίπαλός μας έχει καλούς και γρήγορους παίκτες μπροστά και προσπαθεί με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί την όποια έλλειψη συγκέντρωσης παρουσιαστεί στο ανασταλτικό παιχνίδι του αντιπάλου της, ενώ είναι πολύ καλή και στις στημένες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο πρώτα της γκολ, στο παιχνίδι με την Ίσκρα, τα πέτυχε από στημένες φάσεις".

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων κατέληξε: "Είναι σίγουρα καλή ομάδα, όμως ο καλός και σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση, η οποία είναι ο στόχος μας".