KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ...ΟΜΑΔΑΣ...ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ Η ΡOΜΑ

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο πάγκο των ερυθρόλευκων στη δεύτερη θητεία του. Ο Ολυμπιακός στο πιο δυνατό τεστ που έχει δώσει μέχρι σήμερα συνέτριψε με 5-1 τη Ρόμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45αλεπτο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά επεισοδιακό, καθώς δύο φορές στη διάρκειά του διακόπηκε λόγω της έντασης που υπήρχε μεταξύ των παιχτών και των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πάρα πολύ γρήγορα με τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός με σουτ μέσα από την περιοχή στο 6' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόμποντ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ταντέι κι άλλαξε πορεία 1-0. Η απάντηση των "Ρωμαίων" ήταν άμεση. Από κάθετη μπαλιά του Τότι και λάθος του Ραούλ Μπράβο, ο Μενές με πλασέ νίκησε τον Νικοπολίδη στο 12' 1-1. Στο 48' από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Κασέτι πλάσαρε τον Πάρντο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Νέο δοκάρι κι αυτή την φορά οριζόντιο για τους Ιταλούς, ένα λεπτό αργότερα, σε κεφαλιά του Αντριάνο από το ύψος του πέναλτι. Κι ενώ η Ρόμα έχανε τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 51' με καρφωτή κεφαλιά του Ντουντού από τη γραμμή της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα ακριβείας του Ιμπαγάσα 2-1. Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μήτρογλου στο 60' 3-1, μετά από ασίστ του Ζαϊρί. Το 4-1πέτυχε στο 78' ο Φετφατζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό σκορ (5-1) διαμόρφωσε στο 84' ο Σολεΐδης.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης (46' Πάρντο), Γκαλίτσιος (46' Αβρ. Παπαδόπουλος), Μοντέστο, Ποτουρίδης (75' Βασιλόγιαννης), Ραούλ Μπράβο (85' Νικλητσιώτης), Ντουντού, Μαρέσκα (46' Γ.Παπαδόπουλος), Όσκαρ (46' Ζαϊρί), Ριέρα (58' Σοϊλέδης), Ιμπαγάσα (58' Φετφατζίδης), Ντιόγκο (46' Μήτρογλου, 89' Βάντερσον)
Ρόμα: Λόμποντ (46' Ντόνι), Κασέτι (65' Ρόσι), Αντρεόλι, Ζουάν (46' Λόρια, 89' Μεσές), Ρίισε, Ντε Ρόσι, Περότα (46' Πιτ), Γκρέκο (46' Αντούνες), Ταντέι, Μενέζ (46' Μπαπτίστα), Τότι (46' Αντριάνο)

ΠΗΓΗ..ΕRΤ ΝΕWS

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: