KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ κατέθεσε το Ανόβερο, σύμφωνα με δημοσίευμα αλγερινής ιστοσελίδας...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Οι Γερμανοί προσέφεραν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ 2.5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν για την παραχώρηση του ταλαντούχου επιθετικού 500.000 ευρώ παραπάνω.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «LA Buteur» αναφέρει ότι ο γερμανικός σύλλογος κατέθεσε ήδη πρόταση στην Ένωση, την οποία άλλωστε οι διοικούντες περίμεναν αυτές τις ημέρες, ωστόσο για την ώρα φαίνεται πως υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ των Αλγερινών, το Ανόβερο έχει ήδη μιλήσει με την πλευρά του διεθνούς άσου, ο οποίος είναι θετικός να μετακομίσει στo γερμανικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, ο πρώην φορ του Πανιωνίου δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια πως επιθυμεί να φέρει στην ομάδα για τη συγκεκριμένη θέση, τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Τζιμπούρ έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από τη Γαλλική Γκρενόμπλ που αγωνίζεται στη Β κατηγορία, καθώς και από τη Μόναχο 1860 του Έβαλντ Λίνεν, που επίσης συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.