KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ

Το όνομα του Αντρές Ντ΄ Αλεσάντρο, το οποίο κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης, προκαλεί παροξυσμό στον κόσμο της ΑΕΚ! Ο Αργεντίνος χαφ όχι μόνο δεν κλείνει την πόρτα στους Κιτρινόμαυρους, αλλά δηλώνει και ενήμερος για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αφήνοντας μάλιστα την πόρτα της συνεργασίας ανοιχτή!...
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην ιστοσελίδα aek365.gr που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα του Δικέφαλου, ο Ντ΄ Αλεσάντρο επιθυμεί να γυρίσει στην Ευρώπη. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν λέει όχι στην προοπτική της ΑΕΚ εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική, καθώς εκεί θα βρει και αρκετούς συμπατριώτες του!
Ανόβερο καλεί Τζιμπούρ.Και μπορεί επίσημα να μην επιβεβαιώνεται καμία κίνηση της Ένωσης προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως άνθρωπος κοντά στην ΑΕΚ ρώτησε για λογαριασμό των Κιτρινόμαυρων, πόσο κοστολογεί η Ιντερνασιονάλ τον παίκτη.

Όπως γράφτηκαν και την Πέμπτη κάποιες ειδήσεις από πολλά ΜΜΕ ο Αργεντινός είναι «αλμυρός». Κοστίζει περίπου 7 εκάτ. ευρώ και η ΑΕΚ έκανε την πρώτη κρούση που αφορά την αγορά του 50% του παίκτη, ο οποίος αρέσει όντως στον Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Η ΑΕΚ πάντως ρώτησε και για τουλάχιστον ακόμη δύο περιπτώσεις εφάμιλλες του Ντ΄ Αλεσάντρο στην Λατινική Αμερική! Υπάρχουν κι άλλοι Αργεντίνοι που απασχολούν τους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τους υποψήφιους επενδυτές ετοιμάζουν βόμβα αεροδρομίου!

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ ασχολήθηκε για το 50% του Αργεντίνου μέσου φανερώνει πως ένας ολόκληρος μηχανισμός έχει κινηθεί προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης-κράχτης για την μεσαία γραμμή την κατάλληλη στιγμή.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί εφόσον μπουν τα λεφτά στα ταμεία θα είναι μεγάλο όνομα και ήδη στην Αργεντινή διαρρέουν πολλά σενάρια για τις επικείμενες κινήσεις της ΑΕΚ!

Το ερώτημα όμως είναι αφενός εάν οι «άγνωστοι» επενδυτές όντως βρίσκονται μια ανάσα από το να βάλουν το χρήμα στα ταμεία της ΑΕΚ και αφετέρου αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει τόσο «μεγάλο ψάρι»... Και αυτό διότι ο Ντούσκο «αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται»!