KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

OPEL INSIGNIA OPC


Η έκδοση OPC (Opel Performance Centre) θα κοστίζει 45.990 €
Η απόδοσή του θα φτάνει τους 325 PS και 40,7 kgm ροπής
Το πρώτο μοντέλο του Opel Performance Centre που θα είναι τετρακίνητο!
Ένα από τα αυτοκίνητα που θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα είναι και το «καυτό» Insignia. Η έκδοση OPC (Opel Performance Centre) λοιπόν θα κοστίζει 45.990 €, και θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 2,8 lt.
Η απόδοσή του θα φτάνει τους 325 PS και 40,7 kgm ροπής. Το κιβώτιο θα είναι μηχανικό έξι σχέσεων, με τις πληροφορίες μας να λένε ότι οι Γερμανοί μηχανικοί επιτέλους αναπτύσσουν και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη, επίσης έξι σχέσεων. Το συγκεκριμένο κιβώτιο αναμένεται σε περίπου ένα 8μηνο από σήμερα.
Το οικογενειακό μοντέλο, έχει τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h και επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις έξι δευτερόλεπτα.
Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που θα ξεχωρίζουν την έκδοση OPC από τις «ταπεινές» εκδόσεις του Insignia θα είναι τα δισκόφρενα με την υπογραφή της Brembo και τα αεροδυναμικά βοηθήματα που κάνουν ακόμη πιο μυώδες το αμάξωμα.
Σημειώστε βέβαια ότι το οικογενειακό Insignia OPC είναι το πρώτο μοντέλο του Opel Performance Centre που θα είναι τετρακίνητο!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: