KANTE CLICK ΣΤΟ
GIANNIS KALARITIS.BLOGSPOT.COM
ΓΡΑΦΟΥΜΕ , ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΠΑΕΙ ΓΙΑ SOULD OUT ME ATLETICO

Το γεγονός πως διανύουμε την 13η μέρα του Αυγούστου, μήνα που παραδοσιακά η Αθήνα αδειάζει στην κυριολεξία, δεν πτόησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που συρρέουν κατά εκατοντάδες στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να προμηθευτούν τα «μαγικά» χαρτάκια για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

nick είπε...

Οι ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς, γεγονός που εξέπληξε τους υπεύθυνους των εισιτηρίων, που παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, δεν περίμεναν τόσο κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γύρω δρόμοι ήταν άδειοι και μόνο στο πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο γινόταν χαμός.

Για την ώρα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η διάθεση στα εξής σημεία: Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4), Είσοδος Λ. Κύμης, Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ), Κεντρικό Κατάστημα Greenteam (Ανδ. Παπανδρέου 27, Μαρούσι πλησίον Mall), Boutique ΠΑΟ Χαλάνδρι (Παπάγου 8), Boutique ΠΑΟ Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52) και Boutique ΠΑΟ Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47).

«Η απουσία του Σαριέγκι στοιχειώνει τον Τεν Κάτε»

Εν τω μεταξύ, η ισπανική εφημερίδα «As» σε σημερινό της δημοσίευμα κάνει αναφορά στο ματς της Ατλέτικο με τον Παναθηναϊκό με τίτλο: «Η απουσία του Σαριέγκι στοιχειώνει τον Τεν Κάτε». Όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί ο Τεν Κάτε θα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα για να θωρακίσει το κέντρο της άμυνας του και ο Ολλανδός δεν έχει πολλές επιλογές στον πάγκο για να αντικαταστήσει τον Ισπανό.

Στην συνέχεια το δημοσίευμα κάνει λόγο για τις περιπτώσεις των Σεντρίκ Καντέ και Ματίας Μπιάρσμιρ, οι οποίοι αποκτήθηκαν πριν από λίγο, αλλά κάπου εκεί αρχίζουν και οι... γκάφες. Συγκεκριμένα γράφει πως η φυσική θέση του Σουηδού αμυντικού είναι στα ακραία μπακ κι όχι στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ενώ λίγο πιο κάτω αναφέρει ότι στο ματς της Πράγας με την Σπάρτα ως κεντρικό δίδυμο αγωνίστηκαν ο Καντέ με τον Γκάμπριελ και πως ο συνδυασμός αυτός ήταν καταστρεπτικός με δύο γκολ πριν το ημίχρονο.

Στο τέλος, πάντως, η «As» παρουσιάζεται ενήμερη για τα μεταγραφικά σενάρια στον Παναθηναϊκό μιλώντας για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι